Ha azt hiszed Budapesten szörnyű az albérletpiac, nézd meg ezt!!
2015. július 15. írta: honestagent

Ha azt hiszed Budapesten szörnyű az albérletpiac, nézd meg ezt!!

A lakhatási válság nem csak Berlint vagy Budapestet érte utol, Londonban is elég szörnyű a helyzet, ahogy az a Vice gyűjtéséből is ktűnik.

Ki ne szeretne egy ilyen remek szobában lakni, 10 perc buszútra a metrótól, mindössze 700 fontért, de akad ennél jobb is:

ágy a konyhában, mindössze 400 font, a hülyének is megéri. De nézzünk egy igazi kompakt gyöngyszemet is:

mikró a csap alatt, galéria, nem lehet azt mondani, hogy nem használnak ki minden lehetséges területet. És akkor nézzünk még egy remek konyhát is:

a mikró itt is kulcsszerepet kap, jobb nem kinyitni. Azt hiszem nem erre mondják azt, hogy élhető környezet.

A bejegyzés trackback címe:

https://viskotolapalotaig.blog.hu/api/trackback/id/tr847630190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2015.07.15. 16:17:38

Aki Londonba megy mosogatni, ne gondolja, hogy palotában lakik majd:) Különben a konyha a hálóban egyszobás izé szükség törvényt bont alapon pár hónapig simán vállalható, az utolsó képhez meg mondom a megoldást: kisrezsó a mikró tetejére és voilá:) Mellesleg barátnőm anyja például az hatvanas években, mikor feljött vidékről Pestre, ágybérletben lakott, sőt, váltott ágybérletben, mert míg ő nappal dolgozott, egy éjszakás nő feküdt az ágyában. Ágybérlő volt hat évig. Ez jön vissza, a cselédség kora, tessék csak rajokban vonulni Londonba:)

empoftla 2015.07.16. 22:24:08

@maxval bircaman megbízott szerkesztő: Persze, hogy nem éri meg. Vissza is jött onnan mindenki.
süti beállítások módosítása